HTML

Lájkolj minket

Melyik generáció figyel legjobban az egészségére

szerző: Gerinces Magazin létrehozva: 2017.07.15. 07:42

Megfordult már a fejében a kérdés, hogy vajon melyik generáció tagjai élnek a legegészségesebben? Milyen étkezési elvekkel és sportolási szokásokkal rendelkeznek a baby-boomerek, az X, Y és a Z generációs tagjai? Mennyire figyelnek oda a munkahelyi egészségükre? Elindítottuk kutatásunkat, amely megmutatja, melyik korosztály tagjai fordítják a legtöbb figyelmet az egészségük megőrzésére.

A generációk egészségtudatosságát vizsgáló felmérésünkben olyan kérdésekre keressük a választ, hogy milyen gyakran sportolnak, mennyire figyelnek oda az egészséges táplálkozásra és fontosnak tartják-e, hogy rendszeresen eljárjanak egészségügyi szűrővizsgálatokra. Ezeken kívül kíváncsiak vagyunk arra is, hogy használnak-e az egészséges életmód fenntartását segítő applikációkat, és mit tesznek azért, hogy a munkahelyükön is egészségesek maradjanak.

generaciok-egeszsegtudatossaga-gerinces2.jpg

Kérjük, segítsék kutatásunkat a kérdőív kitöltésével és osszák meg a linket kollégáikkal, ismerőseikkel is!

A válaszokat 2017. július 31-ig várjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: sport egészség életmód munkahely

A bejegyzés trackback címe:

https://gerinces.blog.hu/api/trackback/id/tr3212662663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása